martes, 16 de febrero de 2010

MAS DE MASOS DOLÇ 2007


Mas de Masos dolç 2007
CAT.
Diferent i únic. Us volem presentar aquesta joia de la naturalesa. Les dos últimes setmanes del mes d'agost del 2007 , una onada de calor ens va pansificar bona part del raïm de Mas de Masos. Les condicions metereològiques afavoriren que a sol i serena damunt de les pissarres de llicorella, milloresim la pansificació. Així neix el nostre MAS DE MASOS DOLÇ, que podria esser irre- petible si no es tornen a donar condicions semblants. Un 50% Garnatxa Peluda , un 30% Garnatxa del País i un 20% de Cabernet Sauvignnon fan el copatge. L'elaboració segueix tres procesos diferents. La fermentació i la maceració amb les pells en botes noves de roure francés de 300 litres durant tres mesos, la criança en botes noves de roure francés allier de 220 litres durant sis mesos i finalment continuant la criança un any i mig amb ampolla. Tenim el plaer de disfrutar un Vi Dolç Natural en el seu màxim esplendor. El podeu acompanyar amb fruits secs, panses, figues i un sortit de postres tradicionals de la nostra terra. Per a la degustació, servir-lo a temperatura de 15 a 18º C.
CAST.
Diferente y único. Os queremos presentar esta joya de la naturaleza. Las dos últimas semanas del mes de agosto del 2007, una ola de calor nos pasificar buena parte de la uva de Mas de Masos. Las condiciones meteorológicas favorecieron que al sol encima de las pizarras de pizarra, mejorarán la pansificación. Así nace nuestro MAS DE MASOS DULCE, que podría ser irrepetible si no se vuelven a dar condiciones similares. Un 50% Garnacha Peluda, un 30% Garnacha del País y un 20% de Cabernet Sauvignnon hacen el cupage. La elaboración sigue tres procesos diferentes. La fermentación y la maceración con las pieles en barricas nuevas de roble francés de 300 litros durante tres meses, la crianza en barricas nuevas de roble francés Allier de 220 litros durante seis meses y finalmente continuando la crianza de un año y medio con botella. Tenemos el placer de disfrutar un Vino Dulce Natural en su máximo esplendor. Se puede acompañar con frutos secos, pasas, higos y un surtido de postres tradicionales de nuestra tierra. Para la degustación, servirlo a temperatura de 15 a 18 º C.

1 comentario:

  1. Uaaaauhhhh!!!! Ahir al vespre després de sopar vaig obrir l'ampolla del dolç. I en vaig traspassar la meitat en una ampolleta de vidre tal i com em va aconsellar en Francesc Xavier. Resultat??? Doncs que vaig haver de guardar l'ampolla per no acabar-me-la!!!!!! jajajaja...
    El meu bagatge en el tast de dolços és, de veritat, molt curt. Però el què puc dir és que em va sorprendre la fluidesa i lluminositat que mostra. Lluny de ser un vi dens, pesat, d'una copeta i prou... dolç típic, vaja; és un vi lleuger(en el millor dels sentits) per allargar i alegrar una sobretaula. Amb unes aromes completament sorprenents per mi, us he de dir que l'he disfrutat molt a la boca. On la dolçor i l'acidesa combinen perfectament sense embafar cap de les dues. Gairebé diria que aquest tàndem dolç-àcid em recorda (salvant les diferències bàsiques i evidents) als rieslings o els vins de gel "eiswein". Curiós, tenint en compte que són vins de "fred" i el vostre és un vi de "calor", mai millor dit. No sé si coincidireu en alguna cosa del que us he dit o si ni tan sols he enecertat res, però és el que he sentit i de veritat que m'ha agradat.

    ResponderEliminar

Francesc i Montserrat

Francesc i Montserrat

Inaugurem Blog

CAT
Estimats amics, sóc Francesc Capafons, fundador d'aquest celler CAPAFONS-OSSÓ, que juntament amb la meva dona Montserrat i els meus cinc fills, estem veient créixer dia a dia amb il lusió i molt d'esforç.
Avui primer dia de la primavera 2009 inaugurem aquest Blog amb l'objectiu d'acostar-nos més a vosaltres i que pogueu conèixer què fem i què ens motiva per seguir endavant.
Gràcies per estar aquí, una abraçada!
·
CAST
Estimados amigos, soy Francesc Capafons, fundador de esta bodega CAPAFONS-OSSÓ, que junto a mi mujer Montserrat y mis cinco hijos, estamos viendo crecer día a día con ilusión y mucho esfuerzo.
Hoy primer día de la primavera 2009 inauguramos este Blog con el objetivo de acercarnos más a vosotros y que podais conocer qué hacemos y qué nos motiva para seguir adelante.
Gracias por estar ahí, un abrazo!
·
ENG
Dear friends, I am Francesc Capafons, founder of this winery CAPAFONS-OSSÓ who along with my wife Montserrat and my five children, we see growing every day with enthusiasm and hard work.
Today, first day of spring 2009 we open this blog in order to get closer to you and that you know what we do and what motivates us to move forward. Thanks for being there, a hug!