tag:blogger.com,1999:blog-3157169583234729874.post4984936227162178359..comments2010-04-23T09:58:56.184+02:00Comments on CAPAFONS-OSSÓ: MAS DE MASOS DOLÇ 2007Capafons-Ossóhttp://www.blogger.com/profile/04333088098129956819noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3157169583234729874.post-45731277568522587512010-04-23T09:58:56.184+02:002010-04-23T09:58:56.184+02:00Uaaaauhhhh!!!! Ahir al vespre després de sopar va...Uaaaauhhhh!!!! Ahir al vespre després de sopar vaig obrir l'ampolla del dolç. I en vaig traspassar la meitat en una ampolleta de vidre tal i com em va aconsellar en Francesc Xavier. Resultat??? Doncs que vaig haver de guardar l'ampolla per no acabar-me-la!!!!!! jajajaja...<br />El meu bagatge en el tast de dolços és, de veritat, molt curt. Però el què puc dir és que em va sorprendre la fluidesa i lluminositat que mostra. Lluny de ser un vi dens, pesat, d'una copeta i prou... dolç típic, vaja; és un vi lleuger(en el millor dels sentits) per allargar i alegrar una sobretaula. Amb unes aromes completament sorprenents per mi, us he de dir que l'he disfrutat molt a la boca. On la dolçor i l'acidesa combinen perfectament sense embafar cap de les dues. Gairebé diria que aquest tàndem dolç-àcid em recorda (salvant les diferències bàsiques i evidents) als rieslings o els vins de gel "eiswein". Curiós, tenint en compte que són vins de "fred" i el vostre és un vi de "calor", mai millor dit. No sé si coincidireu en alguna cosa del que us he dit o si ni tan sols he enecertat res, però és el que he sentit i de veritat que m'ha agradat.Oriolhttps://www.blogger.com/profile/05259718478867170798noreply@blogger.com