sábado, 27 de febrero de 2010

PARLEN DE NOSALTRES A EEUU


CAT.
Avui anem a tastar un vi espanyol i precisament de la provincia del Montsant (un dels meus preferits). El Montsant està situat al nordest d'Espanya. Avui parlem d'un vi negre molt bo del celler Capafons-Ossó. És el Masia Esplanes 2005, una barreja de merlot, carinyena, garnatxa i Sirah. Es nota el gust de fruita dolça a cirera negra, regalèssia i com tots els vins vells té un profund gust de xocolata.
Gràcies!!!
CAST.
Hoy vamos a catar un vino español y precisamente de la provincia del Montsant (uno de mis preferidos). El Montsant está situado a al noreste de España. Hoy hablamos de un vino negro muy bueno de la bodega Capafons-Ossó. Es el Masia Esplanes 2005, una mezcla de merlot, cariñena, garnacha y sirah. Se nota el sabor a fruta dulce a cereza negra, regaliz y como todos los vinos viejos tiene un profundo sabor a chocolate.
Gracias!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Francesc i Montserrat

Francesc i Montserrat

Inaugurem Blog

CAT
Estimats amics, sóc Francesc Capafons, fundador d'aquest celler CAPAFONS-OSSÓ, que juntament amb la meva dona Montserrat i els meus cinc fills, estem veient créixer dia a dia amb il lusió i molt d'esforç.
Avui primer dia de la primavera 2009 inaugurem aquest Blog amb l'objectiu d'acostar-nos més a vosaltres i que pogueu conèixer què fem i què ens motiva per seguir endavant.
Gràcies per estar aquí, una abraçada!
·
CAST
Estimados amigos, soy Francesc Capafons, fundador de esta bodega CAPAFONS-OSSÓ, que junto a mi mujer Montserrat y mis cinco hijos, estamos viendo crecer día a día con ilusión y mucho esfuerzo.
Hoy primer día de la primavera 2009 inauguramos este Blog con el objetivo de acercarnos más a vosotros y que podais conocer qué hacemos y qué nos motiva para seguir adelante.
Gracias por estar ahí, un abrazo!
·
ENG
Dear friends, I am Francesc Capafons, founder of this winery CAPAFONS-OSSÓ who along with my wife Montserrat and my five children, we see growing every day with enthusiasm and hard work.
Today, first day of spring 2009 we open this blog in order to get closer to you and that you know what we do and what motivates us to move forward. Thanks for being there, a hug!