martes, 26 de mayo de 2009

REUS VIU EL VI


CAT.

La fira es celebrarà els dies 12 de juny, divendres a les 5 de la tarde fins a dos quarts d´onze de la nit i el dissabte 13 de juny de les onze del matí a dos quarts de tres de la tarda i de les cinc de la tarda a dos quarts d´onze de la nit.

Es tracta del primer cap de setmana de Festa Major que, a més a més coincidirà amb les celebracions de CORPUS. Si voleu consultar la pag. oficial de la Fira, aquí.


CAST.

La feria se celebrará los días 12 de junio, viernes a las 5 de la tarde hasta las diez de la noche y el sábado 13 de junio de las once de la mañana a las dos y media de la tarde y de las cinco de la tarde a las diez de la noche.

Se trata del primer fin de semana de Fiesta Mayor que, además coincidirá con las celebraciones de CORPUS. Si desea consultar la pag. oficial de la Feria, aquí.

ENG.
The fair will be held on June 12, Friday at 5 in the afternoon until ten at night and on Saturday June 13 from eleven o'clock to half past two p.m. and the five p.m. at ten in the evening.

This is the first weekend of Fiesta Mayor which also coincides with the celebration of Corpus. To see the page. official of the Fair, here.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Francesc i Montserrat

Francesc i Montserrat

Inaugurem Blog

CAT
Estimats amics, sóc Francesc Capafons, fundador d'aquest celler CAPAFONS-OSSÓ, que juntament amb la meva dona Montserrat i els meus cinc fills, estem veient créixer dia a dia amb il lusió i molt d'esforç.
Avui primer dia de la primavera 2009 inaugurem aquest Blog amb l'objectiu d'acostar-nos més a vosaltres i que pogueu conèixer què fem i què ens motiva per seguir endavant.
Gràcies per estar aquí, una abraçada!
·
CAST
Estimados amigos, soy Francesc Capafons, fundador de esta bodega CAPAFONS-OSSÓ, que junto a mi mujer Montserrat y mis cinco hijos, estamos viendo crecer día a día con ilusión y mucho esfuerzo.
Hoy primer día de la primavera 2009 inauguramos este Blog con el objetivo de acercarnos más a vosotros y que podais conocer qué hacemos y qué nos motiva para seguir adelante.
Gracias por estar ahí, un abrazo!
·
ENG
Dear friends, I am Francesc Capafons, founder of this winery CAPAFONS-OSSÓ who along with my wife Montserrat and my five children, we see growing every day with enthusiasm and hard work.
Today, first day of spring 2009 we open this blog in order to get closer to you and that you know what we do and what motivates us to move forward. Thanks for being there, a hug!