martes, 14 de abril de 2009

Finca MAS DE MASOS


Aquest és el celler de la Finca Mas de Masos, dins de la D.O.Q. Priorat, s’hi produeixen els vins de MAS DE MASOS, MASOS D'EN CUBELLS , SIRSELL i ENLLAÇ. Per l’elaboració d’aquests vins utilitzem les varietats de raïm de Cabernet Sauvignon, Garnatxa peluda, Garnatxa del país, Samsó, Turiga Nacional i Viognier.
Us convidem a que ens visiteu !!!

Esta es la bodega de la Finca Mas de Masos, dentro de la DOQ Priorat, se producen los vinos de MAS DE MASOS, MASOS D'EN CUBELLS, SIRSELL y ENLAÇ. Para la elaboración de estos vinos utilizamos las variedades de uva de Cabernet Sauvignon, Garnacha peluda, Garnacha del país, Samsó, Turiga Nacional y Viognier.
Os invitamos a que nos visiteis!

This is the winery Finca Mas de Masos within the DOQ Priorat wines are produced Mas de Masos, Masos D'CUBELLS, SIRSELL and ENLLAÇ. For the development of these wines using grape varieties of Cabernet Sauvignon, Garnacha peluda, Grenache country's Samsó, National türig and Viognier.
We invite you to visit us!

2 comentarios:

  1. Recordo com en Francesc m'explicava la geologia de la zona i m'entusiasmava veure com la terra pot donar "cos i ànima" als ceps que hi creixen i al vi que en surt. Els secrets que amaga aquesta finca són molts; les fonts que hi afloren, la geologia canviant en pocs metres de terreny, la descomposició de les pissarres, l'orientació de cada vessant, el Sol, les ombres, el vent... Secrets d'una terra feréstega tractada amb cura. Una finca per disfrutar-la...amb en Francesc!!!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies pels vostre comentaris, ens animen molt per seguir lluitant per aquesta terra que tant estimem!!!

    ResponderEliminar

Francesc i Montserrat

Francesc i Montserrat

Inaugurem Blog

CAT
Estimats amics, sóc Francesc Capafons, fundador d'aquest celler CAPAFONS-OSSÓ, que juntament amb la meva dona Montserrat i els meus cinc fills, estem veient créixer dia a dia amb il lusió i molt d'esforç.
Avui primer dia de la primavera 2009 inaugurem aquest Blog amb l'objectiu d'acostar-nos més a vosaltres i que pogueu conèixer què fem i què ens motiva per seguir endavant.
Gràcies per estar aquí, una abraçada!
·
CAST
Estimados amigos, soy Francesc Capafons, fundador de esta bodega CAPAFONS-OSSÓ, que junto a mi mujer Montserrat y mis cinco hijos, estamos viendo crecer día a día con ilusión y mucho esfuerzo.
Hoy primer día de la primavera 2009 inauguramos este Blog con el objetivo de acercarnos más a vosotros y que podais conocer qué hacemos y qué nos motiva para seguir adelante.
Gracias por estar ahí, un abrazo!
·
ENG
Dear friends, I am Francesc Capafons, founder of this winery CAPAFONS-OSSÓ who along with my wife Montserrat and my five children, we see growing every day with enthusiasm and hard work.
Today, first day of spring 2009 we open this blog in order to get closer to you and that you know what we do and what motivates us to move forward. Thanks for being there, a hug!