martes, 24 de marzo de 2009

L'enòleg / El enólogo / The Winemaker


CAT
Francesc Xavier és viticultor i l'enòleg de la familia. Sempre ha estat amant de la terra i de la vinya, l'elaboració és important, però el bon producte que s'ha d'obtenir de la terra no es cosa fàcil. I menys si tens les inclemències del temps que et miren i provoquen des del cel.
Des de petit ha seguit els passos del seu pare i del seu avi Sebastià, enamorat de la terra, la vinya i ara del vi. Realitza amb entusiasme el projecte començat juntament amb els seus pares i germans per aconseguir un somni familiar.
Des de sempre ha intentat treballar la terra de la forma més ecológicament possible i a partir de la collita 2007 s'ha entrat en el C.C.P.A.E. per a obtenir el primer vi ecológic. Sempre ha cregut que la conservació del ecosistema, fauna i flora són el camí a seguir.

·
CAST
Francesc Xavier es viticultor y el enólogo de la familia. Siempre ha sido amante de la tierra y de la viña, la elaboración es importante, pero el buen producto que se debe obtener de la tierra no es cosa fácil. Y menos si tienes las inclemencias del tiempo que te miran y provocan desde el cielo.
Desde pequeño ha seguido los pasos de su padre y su abuelo Sebastià, enamorado de la tierra, la viña y ahora del vino. Realiza con entusiasmo el proyecto iniciado junto con sus padres y hermanos para conseguir un sueño familiar.
Desde siempre ha intentado trabajar la tierra de la forma más ecológicamente posible y a partir de la cosecha 2007 se ha entrado en el CCPAE para obtener el primer vino ecológico. Siempre ha creído que la conservación del ecosistema, fauna y flora es el camino a seguir.
·
ENG
Francesc Xavier is grower and winemaker of the family. It has always been a lover of the earth and the vine, the development is important, but it's not easy to obtain the best product above all when the weather is inclement.
Since little he has followed the footsteps of his father and grandfather Sebastià in love with the land, the vineyard and wine now. He performes with enthusiasm the project started with their parents and siblings for a family dream.
Has always tried to work the land as ecologically as possible and from the 2007 ´s harvest Mas de Masos has entered in the CCPAE producing the first organic wine. Francesc Xavier has always believed that the conservation of the ecosystem, flora and fauna is the way forward.

1 comentario:

  1. Desde que ens vem conèixer al Febrer i vaig veure l'esforç i l'entusiasme amb què treballeu i el resultat que n'obteniu, us dic que teniu en mi, un admirador tant del producte que oferiu com de les persones que el feu. De moment ja tinc unes ampolles del Roigenc 2008 que ben segur disfrutaré amb els meus. Tan sols animar-vos a seguir amb aquest blog que ens ajudarà a estar en contacte i informats!!! i segur que aviat ens veurem!!
    Salutacions,

    Oriol.

    ResponderEliminar

Francesc i Montserrat

Francesc i Montserrat

Inaugurem Blog

CAT
Estimats amics, sóc Francesc Capafons, fundador d'aquest celler CAPAFONS-OSSÓ, que juntament amb la meva dona Montserrat i els meus cinc fills, estem veient créixer dia a dia amb il lusió i molt d'esforç.
Avui primer dia de la primavera 2009 inaugurem aquest Blog amb l'objectiu d'acostar-nos més a vosaltres i que pogueu conèixer què fem i què ens motiva per seguir endavant.
Gràcies per estar aquí, una abraçada!
·
CAST
Estimados amigos, soy Francesc Capafons, fundador de esta bodega CAPAFONS-OSSÓ, que junto a mi mujer Montserrat y mis cinco hijos, estamos viendo crecer día a día con ilusión y mucho esfuerzo.
Hoy primer día de la primavera 2009 inauguramos este Blog con el objetivo de acercarnos más a vosotros y que podais conocer qué hacemos y qué nos motiva para seguir adelante.
Gracias por estar ahí, un abrazo!
·
ENG
Dear friends, I am Francesc Capafons, founder of this winery CAPAFONS-OSSÓ who along with my wife Montserrat and my five children, we see growing every day with enthusiasm and hard work.
Today, first day of spring 2009 we open this blog in order to get closer to you and that you know what we do and what motivates us to move forward. Thanks for being there, a hug!